AVANTAJE

AVANTAJE

  • SUNT ECOLOGICE
  • NU EMANĂ NOXE, NU NECESITĂ COȘURI DE FUM
  • NU NECESITĂ APROBĂRI PENTRU MONTARE
  • AU DIMENSIUNI DE GABARIT REDUSE, SUNT SIMPLU DE MONTAT ŞI ÎNTREŢINUT
  • DURATA DE FUNCŢIONARE DE PESTE 10 ANI
  • NU EXISTĂ PERICOL DE EXPLOZIE, INCENDIU SAU DETERIORARE A INSTALAŢIEI
  • NU NECESITĂ REŢEA DE APĂ CURENTĂ
  • CONTROL TEMPERATURĂ APĂ
  • POMPĂ DE RECIRCULARE INCLUSĂ

ÎN PLUS:

- UNICELE CENTRALE CU IONIZARE CARE FUNCȚIONEAZĂ CU SIGURANȚE DIFERENȚIALE

- CONTROL CURENT ABSORBIT CU LIMITARE

- INDICATOR CONSUM MOMENTAN (KW)

- CONTROL APĂ MURDARĂ

- CONTROL FUNCȚIONARE POMPĂ CU SEMNALIZARE DEFECȚIUNE

- CONTROL CIRCULAȚIE APĂ CU SEMNALIZARE ÎNFUNDARE FILTRU „Y”

- REGIM ANTIÎNGHEȚ (PORNIRE AUTOMATĂ LA SCĂDEREA TEMPERATURII APEI SUB 7°C)

- CONTROL FUNCȚIONARE DISPOZITIV DE CUPLARE

- NECESITĂ O PUTERE INSTALATĂ MAI MICĂ DECÂT CENTRALELE CU REZISTENȚĂ

.

Electrozi sau rezistență?

Încălzirea apei prin ionizare este de departe cea mai economică, non-poluantă şi prin urmare ecologică dintre toate metodele existente, datorită principiului de funcţionare, care constă în acţiunea curentului electric asupra moleculei apei, pe care o divizează în ioni, care se deplasează activ între electrozi, drept efect rezultând încălzirea apei „din interior”, spre deosebire de rezistenţă, care reprezintă un intermediar.

În afara de aceasta, temperatura rezistenței ajunge la 450°C, adică mult peste punctul de fierbere, pe suprafața rezistenței apar și persistă mici bule de aer (proces similar fierberii), care formează un strat termoizolant, scazând și mai mult randamentul. Nu în ultimul rând, știm cu toții cum arată o rezistență care a funcționat o perioadă în apă – plină de calcar (care constituie încă o barieră în fața căldurii).

Analizele comparative des întâlnite pe diferite site-uri comerciale, dar şi specializate, fac referire la diferite sisteme electrice de încălzire, fără a lua în considerare şi centralele de acest tip deoarece nu deţin informaţii despre particularităţile acestei tehnologii. Spre deosebire de alți producători, noi producem centrale, adică un sistem integrat şi complex, încadrat într-o carcasă calitativă, nu doar elementul încălzitor, la care trebuie cumpărat sistemul de comandă, pompă, sistemele de control etc.

Principiul de funcționare a centraleor cu electrozi exclude electrocutarea prin calorifere. Drept dovadă, de aproximativ 20 ani de când ele se află în exploatare peste hotare și de aproximativ 10 ani la noi în țară, astfel de cazuri nu au fost înregistrate, fapt ce ne-a determinat să lansăm cu încredere producția.

Toate informațiile de pe acest site se referă exclusiv la modelele noi de centrale ELLA Smart dotate cu reactoare noi și controllere digitale, produse începând cu 1 ianuarie 2015.

TOP