AVANTAJE

AVANTAJE

  • – SUNT ECOLOGICE
  • – NU EMANA NOXE, NU NECESITA COSURI DE FUM – NU NECESITĂ REŢEA DE APĂ CURENTĂ
  • – NU NECESITĂ APROBARI PENTRU MONTARE
  • – AU DIMENSIUNI DE GABARIT REDUSE, SUNT SIMPLU DE MONTAT ŞI ÎNTREŢINUT
  • – DURATA DE FUNCŢIONARE DE PESTE 10 ANI
  • – NU EXISTĂ PERICOL DE EXPLOZIE, INCENDIU SAU DETERIORARE A INSTALAŢIEI
  • - CONTROL TEMPERATURA APA
  • - CONTROL TEMPERATURA APA
  • - POMPA DE RECIRCULARE INCLUSA

In plus:

-UNICELE CENTRALE CU IONIZARE CARE FUNCTIONEAZA CU SIGURANTE DIFERENTIALE

- CONTROL CURENT ABSORBIT CU LIMITARE

- INDICATOR CONSUM MOMENTAN (Kw)

- CONTROL APA MURDARA

- CONTROL FUNCTIONARE POLMPA CU SEMNALIZARE DEFECTIUNE

- CONTROL CIRCULATIE APA CU SEMNALIZARE INFUNDARE FILTRU "Y"

- REGIM ANTIÎNGHEȚ (PORNIRE AUTOMATA LA SCADEREA TEMPERATURII APEI SUB 7 grade C)

- CONTROL FUNCTIONARE DISPOZITIV DE CUPLARE

- NECESITA O PUTERE INSTALATA MAI MICA, DECAT CENTRALELE CU REZISTENTA.

.

Electrozi, sau rezistenta?

Electrozi, sau rezistenta?

Încălzirea apei prin ionizare este de departe cea mai economică, non-poluantă şi prin urmare – ecologică dintre toate metodele existente, datorită principiului de funcţionare, care constă în acţiunea curentului electric asupra moleculei apei, pe care o divizează în ioni, care se deplasează activ între electrozi, drept efect rezultând încălzirea apei “din interior”, spre deosebire de rezistenţă, care reprezintă un intermediar.

In afara de aceasta, temperatura reziztentei ajunge la 450 grade, adica mult peste punctul de fierbere, pe suprafata rezistentei apar si persista mici bule de aer (proces similar fierberii), care formeaza un strat termoizolant scazand si mai mult randamentul si in sfarsit, stim cu totii, cum arata o rezistenta care a functionat o perioada in apa – plina de calcar, care constituie inca o bariera in fata caldurii.

Analizele comparative des întâlnite pe diferite site-uri comerciale, dar şi specializate, fac referire la diferite sisteme electrice de încălzire, fără a lua în considerare şi centrale de acest tip, deoarece nu deţin informaţii despre particularităţile acestei tehnologii. Spre deosebire de alţi producători, noi producem centrale, adică un sistem integrat şi complex, încadrat într-o carcasă calitativă, nu doar elementul încălzitor, la care trebuie cumpărat sistemul de comandă, pompă, sistemele de control etc.

Principiul de functionare a centraleor cu electrozi exclude electrocutarea prin calorifere. Drept dovada, timp de cca 20 ani de cand ele se afla in exploatare peste hotare si de cca 10 ani la noi in tara, astfel de cazuri nu au fost inregistrate, fapt ce ne-a determinat sa lansam cu incredere productia.

Toate informatiile de pe acest site se refera exclusiv la modele noi de centrale ELLA Smart dotate cu reactoare noi si controllere digitale, produse incepand cu 1 ianuarie 2015.

TOP