Centrala Electrică ELLA 500

Centrală cu ionizare ELLA 500 (IDEAL PENTRU CLĂDIRI MEDII, SĂLI, VILE)

Descriere:

Centrală electrotermică ELLA 500, soluția ideală pentru case de 200 mp până la 500 mc, cu posibilitate de curent trifazic.

PREȚ 6.950 LEI

TRANSPORT INCLUS

PENTRU COMENZI, SUNĂ ACUM LA 0741 436 476!

INFORMAȚII

Important de știut, puterea centralei electrice cu ionizare crește gradual, dar nu în trepte odată cu creșterea temperaturii apei, de la aproximativ 7 la 16 KW, astfel evitându-se șocurile de pornire caracteristice aparatelor cu rezistențe.
Unitatea electronică a centralelor noastre prin ionizare asigură creșterea graduală a puterii, astfel încât se evită suprasolicitarea rețelei electrice.
ELLA 500 este recomandată la încăperi de până la 200 mp sau 500 mc cu condiția unei izolații bune, în primul rând a tavanului, cu polistiren sau vată minerală, unui traseu cât mai scurt al conductelor, fără distribuitoare, și prezenței caloriferelor nesupradimensionate si amplasate pe pereții interiori, nu sub geamuri.
Necesită putere mai mică instalată decât centralele pe rezistență, puterea maximă de absorbție la modelele noastre fiind corelată cu capacitatea standard de încărcare a rețelelor electrice de uz casnic românești.
Dacă instalația de calorifere e cu distribuitoare, atunci consumul va fi mai mare din cauza pierderilor suplimentare prin traseele lungi (nu se referă și la încălzirea în pardoseală, unde distribuitoarele sunt indispensabile).
Datorită performanței deosebite, puterea ei de încălzire este echivalentă cu puterea unei centrale obișnuite cu rezistențe de până la 24 kW.
Agentul termic reprezintă un antigel special elaborat pentru centralele noastre, care poate fi diluat cu apa distilată. Nu se admite folosirea oricărui antigel sau apei din puțuri cu o salinitate sau duritate sporite.
AVANTAJE: instalare rapidă, rețea de alimentare cu energie electrică foarte vastă, fără emisie de noxe, nu necesită aer pentru combustie, fără coș de evacuare a gazelor arse, confort ridicat.
Unicele centrale electrice care funcționează cu siguranțe diferențiale, curent absorbit cu limitare.
ELLA 500

Date tehnice:

– Clasa de randament energetic sezonier A+
– Randament energetic sezonier: 99 %
– Alimentare: 220/ 380 V (220, doar în cazuri de avarie)
– Putere electrică nominală medie: 14 kW (echivalentul a 12 - 21kW a centralelor cu rezistențe)
– Curent nominal (intensitate): 12 - 25 A/fază
– Putere electrica absorbita max.: 16 kW
– Grad de protecţie IP 41
– Panou de comandă digital cu indicator de consum instant în kW
– Presiune de lucru: 0 - 1,5 bari
– Pompa recirculare inclusă
– Vas de expansiune: opțional
– Temperatura maximă pentru circuitul de încălzire: 70°C
– Temperatura de lucru: până la 70°C (recomandată: 60°C)
– Racord tur/retur: 3/4"
– Complet automatizată, fără întreținere
– Protecţie împotriva înghețului, pornire automată la temperatura agentului termic sub 7°C
– Nivelul de putere acustică: 10 dB
– Dimensiuni: max. 31 x 22 x 61 cm
– Greutate: 17 Kg
– Garanția centralei este de 2 ani, iar pentru sistemul încălzitor (electrozi) este 5 ani, cu condiția respectării instrucțiunilor de utilizare și montaj.

TOP