Livrarea si returnarea produselor

Expedierea pachetului dumneavoastră

Pachetele sunt în general trimise în 2 zile de la primirea plății și sunt expediate prin curierat rapid cu urmărire și livrare fără semnătură.

Odata fiind platit produsul, costul livrării este gratuit, incluzând costul procesării și ambalării, cât și costurile poștale.

Dacă preferați livrarea prin UPS Extra cu semnătură obligatorie, va fi aplicat un cost adițional, astfel că vă rugăm să ne contactați înainte de a alege această metodă. Orice metodă alegeți, veți avea o legătură pentru urmărirea online a pachetului dumneavoastră.

In cazul platii ramburs, costul aferent rambursului aplicat de catre transportator (substantial!), cat si a transportului vor fi suportate de catre dumneavoastra.

Riscurile aferente livrării cad în responsabilitatea dumneavoastră, dar luăm măsuri speciale pentru a proteja obiectele fragile.

Cutiile sunt bine dimensionate și articolele dumneavoatră sunt bine protejate.

Returnarea produsului

Conform Ordonantei nr. 34 /2014, returnarea produsului se poate face in 14 zile calendaristice de la data cumpărării produslui.

Produsul trebuie să fie returnat cu factura de achiziție in original și toate actele aferente.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre cumpărător

In maxim 14 zile calendaristice de la data returnării vă vom înapoia contravaloarea produsului in contul dumneavoastră sau prin mandat postal.

Produsul poate fi returnat numai dacă este in stare perfecta impreună cu accesorile aferente.

Produsul care prezintă urme de lovituri, zgârieturi  sau urme de folosință sau montaj nu poate fi returnat.

Pentru mai multe informații ne puteți contacta la numerele de telefon.

TOP