ELLA 150 ELECTRIC CENTRAL HEATING BOILER

ELLA 150 ELECTRIC CENTRAL HEATING BOILER (IDEAL FOR APARTMENTS)

Descriere:

Centralele electrotermice ELLA 150 sunt ideale pentru apartamente cu suprafața de încălzire de aprox. 70 mp, aprox. 150 mc.

PREȚ 4.100 Lei

TRANSPORT INCLUS

PENTRU COMENZI, SUNĂ ACUM LA 0741 436 476!

INFORMAȚII

Important de știut, puterea centralei electrice cu ionizare crește gradual, dar nu în trepte, ci odată cu creșterea temperaturii apei, de la aproximativ 2 la 4 kW , astfel evităm șocurile de pornire caracteristice aparatelor cu rezistențe.
Unitatea electronică a centralelor noastre prin ionizare asigură cuplarea graduală a puterii, astfel încât se evită suprasolicitarea rețelei electrice.
ELLA 150 este recomandată la încăperi de până la 70 mp sau 150 mc cu condiția unei izolații bune, în primul rând a tavanului, cu polistiren sau vată minerală, unui traseu cât mai scurt al conductelor, fără distribuitoare, și prezenței caloriferelor nesupradimensionate si amplasate pe pereții interiori, nu sub geamuri.
Necesită putere mult mai mică instalată decât centralele pe rezistență, puterea maximă de absorbție la modelele noastre este corelată cu capacitatea standard de încărcare a rețelelor electrice de uz casnic românești. Însă datorită performanței deosebite, puterea ei de încălzire este echivalentă cu puterea unei centrale obișnuite cu rezistențe de 6 kW.
Agentul termic reprezintă un antigel special elaborat pentru centralele noastre, care poate fi diluat cu apa distilată. Nu se admite folosirea oricărui antigel sau apei din puțuri cu o salinitate sau duritate sporite.
AVANTAJE: instalare rapidă, rețea de alimentare cu energie electrică foarte vastă, fără emisie de noxe, nu necesită aer pentru combustie, fără coș de evacuare a gazelor arse, confort ridicat.
Unicele centrale electrice cu ionizare care funcționează cu siguranțe diferențiale, curent absorbit cu limitare.
ELLA 150

Date tehnice:

– Clasa de randament energetic sezonier A+
– Randament energetic sezonier 99 %
– Alimentare: 220 V
– Putere electrică nominală: 4 kW (echivalentul a 6-9 kW al centralelor cu rezistențe)
– Curent nominal (intensitate): 25 A
– Putere electrică absorbită: max. 4,5 kW
– Grad de protecţie IP 41
– Panou de comandă digital cu indicator de consum instant în kW
– Presiune de lucru: 0 - 1,5 bari
– Pompa recirculare inclusă
– Temperatura maximă pentru circuitul de încălzire: 70°C
– Temperatura de lucru recomandată: 60°C
– Racord tur/retur: 3/4"
– Complet automatizată, fără întreținere
– Protecţie împotriva înghețului, pornire automată la temperatura agentului termic sub 7°C
– Durata de funcționare de peste 10 ani
– Nivelul de putere acustică: 10 dB
– Dimensiuni max. 27 x 22 x 61 cm
– Greutate: 13 Kg
– Garanția centralei este de 2 ani, iar pentru elementul încălzitor (electrod) este 5 ani, cu condiția respectării instrucțiunilor de utilizare și montaj

TOP