Centrală electrică cu ionizare ELLA 200

Centrală cu ionizare ELLA 200 (PENTRU APARTAMENTE sau CASĂ)

Descriere:

Centrala electrotermică ELLA 200 este alegerea cea mai optimă pentru varianta de apartament care depășește 70 mp (până la 200 mc) sau casa de până la 60 mp.

PREȚ 4.500 Lei

TRANSPORT INCLUS

PENTRU COMENZI, SUNĂ ACUM LA 0741 436 476!

INFORMAȚII

Important de știut, puterea centralei electrice cu ionizare crește gradual, dar nu în trepte odată cu creșterea temperaturii apei, de la aproximativ 3 la 6 kW, astfel fiind evitate șocurile de pornire caracteristice aparatelor cu rezistențe.
Unitatea electronică a centralelor noastre prin ionizare asigură cuplarea graduală a puterii, astfel încât se evită suprasolicitarea rețelei electrice.
ELLA 200 este recomandata la încăperi de până la 70 mp sau 200 mc, dar si case de până la 120 mc adică aprox. 50 mp cu condiția unei izolații bune, în primul rând a tavanului, cu polistiren sau vată minerală, unui traseu cât mai scurt al conductelor, fără distribuitoare, și prezenței caloriferelor nesupradimensionate si amplasate pe pereții interiori, nu sub geamuri.
Necesită putere mai mică instalată decât centralele pe rezistență, puterea maximă de absorbție la modelele noastre fiind corelată cu capacitatea standard de încărcare a rețelelor electrice de uz casnic românești
Datorită performanței deosebite, puterea ei de încălzire este echivalentă cu puterea unei centrale obișnuite cu rezistențe de până la 9 kW.
Agentul termic reprezintă un antigel special elaborat pentru centralele noastre, care poate fi diluat cu apa distilată. Nu se admite folosirea oricărui antigel sau apei din puțuri cu o salinitate sau duritate sporite.
AVANTAJE: instalare rapidă, rețea de alimentare cu energie electrică foarte vastă, fără emisie de noxe, nu necesită aer pentru combustie, fără coș de evacuare a gazelor arse, confort ridicat.
Unicele centrale electrice care funcționează cu siguranțe diferențiale, curent absorbit cu limitare.
ELLA 200

Date tehnice:

– Clasa de randament energetic sezonier A+
– Randament energetic sezonier 99 %
– Alimentare: 220 V
– Putere electrică nominală: 6 kW (echivalentul a 9-12 kW a centralelor cu rezistențe)
– Curent maximal (intensitate): 32 A
– Putere electrica absorbită: max. 6 kW
– Grad de protecţie: IP 41
– Panou de comandă digital cu indicator de consum instant în kW
– Presiune de lucru: 0 - 1,5 bari
– Pompa recirculare inclusă
– Vas de expansiune: opțional
– Temperatura maximă pentru circuitul de încălzire: 70°C
– Temperatura de lucru: până la 70°C (recomandată: 60°C)
– Racord tur/retur: 3/4"
– Complet automatizată, fără întreținere
– Protecţie împotriva înghețului, pornire automată la temperatura agentului termic sub 7°C
– Nivelul de putere acustică: 10 dB
– Dimensiuni max. 27 x 22 x 61 cm
– Greutate: 14 Kg
– Garanția centralei este de 2 ani, iar pentru sistemul încălzitor (electrozi) este 5 ani, cu condiția respectării instrucțiunilor de utilizare și montaj

TOP