Centrală electrică cu ionizare ELLA 300

Centrală cu ionizare ELLA 300 (IDEAL PENTRU CASE, CABANE, SPAȚII MICI)

Descriere:

Centrala electrotermică ELLA 300 este soluția ideală pentru case si spatii de până la 120 mp, fără posibilitate de curent trifazic.

Plata în rate prin

10% REDUCERE la plata în rate prin
* discountul acordat este de 10% din valoarea achiziției, dar nu mai mare de 250 lei

PRET 4.910 Lei

TRANSPORT GRATUIT

Pentru plata în avans, se oferă o reducere de 100 Ron.

INFORMAȚII

Important de știut, puterea centralei electrice cu ionizare crește gradual, dar nu în trepte odată cu creșterea temperaturii apei, de la aproximativ 4 la 6 KW, astfel evităm șocurile de pornire caracteristice aparatelor cu rezistențe.
Unitatea electronica a centralelor noastre prin ionizare, asigura cuplarea graduala a puterii, astfel încât evita suprasolicitarea rețelei electrice.
ELLA 300 recomandata la încăperi de până la 100 mp sau 220 mc dar, în cazuri deosebite, cand lipsește posibilitatea de curent trifazic, ea va încălzi si case de până la 300 mc adică până la 120mp cu condiția unei izolații bune, în primul rând a tavanului, cu polistiren sau vată minerală, un traseu cat mai scurt a conductelor, adică fără distribuitoare, a caloriferelor nesupradimensionate si amplasate pe pereți interiori, nu sub geamuri.
Necesită putere mai mică instalată decât centralele pe rezistenta, puterea maximă de absorbție la modelele noastre este corelată cu capacitatea standard de încărcare a rețelelor electrice de uz casnic românești.
Dacă instalația de calorifere e cu distribuitoare, atunci aveți nevoie de o putere mai mare, respectiv curent trifazic, din cauza pierderilor suplimentare prin traseele lungi. (Nu se refera și la încălzirea în pardoseală, unde distribuitoarele sunt indispensabile).
Însă datorită performanței deosebite, puterea ei de încălzire este echivalentă cu puterea unei centrale obișnuite cu rezistențe de până la 12 kW.
Agentul termic reprezintă un antigel special elaborat pentru centralele noastre, care poate fi diluat cu apa distilata. Nu se admite folosirea oricărui antigel sau apei din puțuri cu o salinitate, sau duritate sporita.
AVANTAJE: instalare rapidă, rețea de alimentare cu energie electrică foarte vasta, fără emisie de noxe, nu necesita aer pentru combustie, fără cos de evacuare a gazelor arse, confort ridicat.
Unicele centrale electrice care funcționează cu siguranțe diferențiale, curent absorbit cu limitare.
ELLA 300

Date tehnice:

– Clasa de randament energetic sezonier A+
– Randament energetic sezonier 99 %
– Alimentare: 220 V
– Putere electrică nominală: 6KW (Echivalentul a 9-12 KW Centralelor cu rezistențe)
– Curent nominal (intensitate): 25...32 A
– Putere electrica absorbita max. 7kw
– Grad de protecţie IP 41
¬– Panou de comanda digital cu indicator de consum instant în Kw
– Presiune de lucru: 0 .. 1,5 bari.
– Pompa recirculare inclusa
– Vas de expansiune: - opțional
– Temperatura maxima pentru circuitul de încălzire 70 °C
– Temperatura de lucru: până la 70 °C. (Recomandată 60 °C).
– Racord tur/retur: 3/4"
– Complet automatizata, fără întreținere
– Protecţie împotriva înghețului, , pornire automata la temperatura agentului termic sub 7 °C
– Nivelul de putere acustica 10 dB
– Dimensiuni max. 31x22x61 cm
– Greutate 16 Kg
– Garanția centralei 2 ani, pentru sistemul încălzitor (electrozi) 5 ani, cu condiția respectării instrucțiunilor de utilizare si montaj.

TOP