Centrală electrică cu ionizare ELLA 300

Centrală cu ionizare ELLA 300 (IDEAL PENTRU CASE, CABANE, SPAȚII MICI)

Centrala electrotermică ELLA 300 este soluția ideală pentru case și spații de până la 100 mp, fără posibilitate de curent trifazic.

PREȚ 5.850 LEI

TRANSPORT INCLUS

PENTRU COMENZI, SUNĂ ACUM LA 0741 436 476!

INFORMAȚII

Important de știut, puterea centralei electrice cu ionizare crește gradual, dar nu în trepte odată cu creșterea temperaturii apei, de la aproximativ 4 la 6 kW, astfel evitându-se șocurile de pornire caracteristice aparatelor cu rezistențe.
Unitatea electronică a centralelor noastre prin ionizare asigură cuplarea graduală a puterii, astfel încât se evită suprasolicitarea rețelei electrice.
ELLA 300 este recomandată la încăperi de până la 100 mp sau 220 mc dar, în cazuri deosebite, când lipsește posibilitatea de curent trifazic, ea va încălzi si case de până la 300 mc adică până la 100 mp cu condiția unei izolații bune, în primul rând a tavanului, cu polistiren sau vată minerală, unui traseu cât mai scurt al conductelor, fără distribuitoare, și prezenței caloriferelor nesupradimensionate si amplasate pe pereții interiori, nu sub geamuri.
Necesită putere mai mică instalată decât centralele pe rezistență, puterea maximă de absorbție la modelele noastre fiind corelată cu capacitatea standard de încărcare a rețelelor electrice de uz casnic românești.
Dacă instalația de calorifere e cu distribuitoare, atunci aveți nevoie de o putere mai mare, respectiv curent trifazic, din cauza pierderilor suplimentare prin traseele lungi (nu se refera și la încălzirea în pardoseală, unde distribuitoarele sunt indispensabile).
Datorită performanței deosebite, puterea ei de încălzire este echivalentă cu puterea unei centrale obișnuite cu rezistențe de până la 12 kW.
Agentul termic reprezintă un antigel special elaborat pentru centralele noastre, care poate fi diluat cu apă distilată. Nu se admite folosirea oricărui antigel sau apei din puțuri cu o salinitate sau duritate sporite.
AVANTAJE: instalare rapidă, rețea de alimentare cu energie electrică foarte vastă, fără emisie de noxe, nu necesită aer pentru combustie, fără coș de evacuare a gazelor arse, confort ridicat.
Unicele centrale electrice care funcționează cu siguranțe diferențiale, curent absorbit cu limitare.
ELLA 300

Date tehnice:

– Clasa de randament energetic sezonier A+
– Randament energetic sezonier 99 %
– Alimentare: 220 V
– Putere electrică nominală: 6 kW (echivalentul a 9-12 kW a centralelor cu rezistențe)
– Curent nominal (intensitate): 25 - 32 A
– Putere electrica absorbită: max. 7 kW
– Grad de protecţie IP 41
– Panou de comandă digital cu indicator de consum instant în kW
– Presiune de lucru: 0 - 1,5 bari
– Pompă recirculare inclusă
– Vas de expansiune: opțional
– Temperatura maxima pentru circuitul de încălzire: 70°C
– Temperatura de lucru: până la 70°C (recomandată: 60°C)
– Racord tur/retur: 3/4"
– Complet automatizată, fără întreținere
– Protecţie împotriva înghețului, pornire automată la temperatura agentului termic sub 7°C
– Nivelul de putere acustică: 10 dB
– Dimensiuni: max. 31 x 22 x 61 cm
– Greutate: 16 Kg
– Garanția centralei este de 2 ani, iar pentru sistemul încălzitor (electrozi) este 5 ani, cu condiția respectării instrucțiunilor de utilizare și montaj.

TOP