Centrală electrică cu ionizare ELLA 800

Centrală cu ionizare ELLA 800 (IDEAL PENTRU CLĂDIRI MEDII, SĂLI, VILE)

Descriere:

Centrală electrotermică ELLA 800 este soluția ideală pentru case de 300 mp (până la 800 mc), cu posibilitate de curent trifazic.

PREȚ 7.450 LEI

TRANSPORT INCLUS

PENTRU COMENZI, SUNĂ ACUM LA 0741 436 476!

INFORMAȚII

Important de știut, puterea centralei electrice cu ionizare crește gradual, dar nu în trepte odată cu creșterea temperaturii apei, de la aproximativ 16 la 21 kW, astfel evitându-se șocurile de pornire caracteristice aparatelor cu rezistențe.
Unitatea electronică a centralelor noastre prin ionizare asigură ridicarea graduală a puterii, astfel încât se evită suprasolicitarea rețelei electrice.
ELLA 800 cea mai recomandată la încăperi de până la 300 mp sau 800 mc cu condiția unei izolații bune, în primul rând a tavanului, cu polistiren sau vată minerală, unui traseu cât mai scurt al conductelor, fără distribuitoare, și prezenței caloriferelor nesupradimensionate si amplasate pe pereții interiori, nu sub geamuri.
Dacă instalația de calorifere e cu distribuitoare, consumul va fi mai mare din cauza pierderilor suplimentare prin traseele lungi (nu se refera și la încălzirea în pardoseală, unde distribuitoarele sunt indispensabile).
Datorită performanței deosebite, puterea ei de încălzire este echivalentă cu puterea unei centrale obișnuite cu rezistențe de până la 32 - 35 kW.
Agentul termic reprezintă apa distilată sau de ploaie. Nu se admite folosirea antigelului sau apei din puțuri cu o salinitate sau duritate sporite.
AVANTAJE: instalare rapidă, rețea de alimentare cu energie electrică foarte vastă, fără emisie de noxe, nu necesită aer pentru combustie, fără coș de evacuare a gazelor arse, confort ridicat.
ELLA 800

Date tehnice:

– Clasa de randament energetic sezonier A+
– Randament energetic sezonier: 99 %
– Alimentare: 220/ 380 V
– Putere electrică nominală: 20 kW (echivalentul a 21 - 32 kW a centralelor cu rezistențe)
– Curent maximal (intensitate): 32 A/fază
– Putere electrica absorbită nominală: aprox. 27A
– Grad de protecţie IP 41
– Panou de comandă digital cu indicator de consum instant în kW
– Presiune de lucru: 0 - 1,5 bari
– Pompa recirculare inclusă
– Vas de expansiune: opțional
– Temperatura maximă pentru circuitul de încălzire: 70°C
– Temperatura de lucru: până la 70°C (recomandată: 60°C)
– Racord tur/retur: 3/4"
– Complet automatizată, fără întreținere
– Protecție împotriva înghețului, pornire automată la temperatura agentului termic sub 7°C
– Nivelul de putere acustică: 10 dB
– Dimensiuni: max. 31 x 22 x 61 cm
– Greutate: 17 Kg
– Garanția centralei este de 2 ani, iar pentru sistemul încălzitor (electrozi) este 5 ani, cu condiția respectării instrucțiunilor de utilizare și montaj

TOP